+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Hotel Popelka Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 170 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    90%
  • Poměr cena/kvalita

    92%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 7.3.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 25.2.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 16.2.2020

Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie

dospělý pár, 7.2.2020

Cheb Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Útulné prostředí, bohatá snídaně.

  • Baterie ve sprše šla obtížně regulovat. Uvolněné sedátko na toaletě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Popelka odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, paní Vrátníková,
děkujeme za Váš pobyt v hotelu Popelka **** a za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jsme Vás mohli přivítat mezi našimi hosty.
Váš názor je pro nás velmi důležitý a pokusíme se zapracovat na zlepšení námi poskytovaných služeb.
Hezký den!
Tým hotelu Popelka

René Miča

rodina se staršími dětmi, 2.2.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vřele doporučuji, vracíme se sem pravidelně a vždy vše naprosto na 1*. Super služby, s výbornou dostupností do centra. Velká pochvala celému týmu Popelky. :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Popelka odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

ani nevíte, jak nás Vaše recenze potěšila.
Velmi si toho vážíme a jsme poctěni, že Vás můžeme vítat mezi našimi hosty.
Těšíme se na Vaši další návštěvu

S pozdravem
Tým hotelu POPELKA***

Anonym

jednotlivec, 19.1.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.12.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 25.11.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Popelka odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Váš pobyt v hotelu Popelka **** a za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jsme Vás mohli přivítat mezi našimi hosty. Těšíme se na Vaši budoucí návštěvu.
S pozdravem
Tým hotelu POPELKA****

Anonym

jednotlivec, 8.11.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
93 %
  • Výborná poloha hotelu, klid, vstřícný personál.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Popelka odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Váš pobyt v hotelu Popelka **** a za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jsme Vás mohli přivítat mezi našimi hosty. Těšíme se na Vaši budoucí návštěvu.

Anonym

jednotlivec, 6.10.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
75 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 12.9.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dieter

dospělý pár, 3.9.2019

Německo

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Sehr freundliches Personal. Sehr gutes Frühstück, Alles weiter zu empfehlen

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Popelka odpověděl na tuto recenzi.
Sehr geehrte Damen und Herren,

wir wollen uns bedanken, dass Sie sich unseren Hotel Popelka zu ihrem

Wir bedanken uns für Ihre Mühe und Zeit, die Sie mit der Rezension verbracht
haben.

Wir hoffen, dass Sie im Hotel Popelka angenehme Zeit verbracht haben und
werden sehr froh Sie wiedersehen.

Vaclav

jednotlivec, 30.7.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Nada Karasová

dospělý pár, 21.7.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Plně hodnotná snídaně.

  • Na pokoji chyběla lednička .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Popelka odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Váš pobyt v hotelu Popelka **** a za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jsme Vás mohli přivítat mezi našimi hosty. Těšíme se na Vaši budoucí návštěvu.
Váš názor je pro nás velmi důležitý a pokusíme se zapracovat na zlepšení námi poskytovaných služeb.
Hezký den!
Tým hotelu Popelka

Tancred Erdmann

jednotlivec, 16.7.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Monika

dospělý pár, 9.7.2019

Katowice Polsko

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Dobra lokalizacja, jest spory parking, dogodny dojazd do centrum, sporo połączeń Tramwajowych i autobusowych, nawet wieczorem w weekend, dobre śniadania i kawa, duży wybór produktów, pokoje dokladnie takie jak na zdjeciach, czyste choć wyposażenie i wystroj nie jest jakieś super nowe. Obsługa bardzo miła i pomocna. Generalnie gdybym znów miała odwiedzić Praga na pewno wybrałabym ten hotel. Polecam! Monika

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Popelka odpověděl na tuto recenzi.
Dear Sirs,
thank you for your stay in hotel Popelka.
We are pleased we could welcome you among our guests.
We would like to thank you for your review, your opinion really matters to us.
Guest satisfaction and making their stay in our hotel a memorable experience is very important to us.
Have a nice day!
Team of hotel Popelka

Eduard Kainz

dospělý pár, 7.7.2019

Pilgersdorf Rakousko

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Gute Lage, öffentliche Verkehrsmittel in 5 Minuten erreichbar. Sehr gutes umfangreiches Frühstücksbüffet. Nettes hilfsbereites Personal.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Popelka odpověděl na tuto recenzi.
Sehr geehrte Damen und Herren,

wir wollen uns bedanken, dass Sie sich unseren Hotel Popelka zu ihrem
Aufenthalt im Prag ausgesucht haben. Es war ein Vergnügen für uns, sie zwischen
unseren Gästen begrüssen zu können.

Wir bemühen uns sehr, die Dienste des Hotels Popelka ständig zu verbessern,
daswegen werden wir Ihre Bemerkungen willkommen,

Wir bedanken uns für Ihre Mühe und Zeit, die Sie mit der Rezension verbracht
haben.

Wir hoffen, dass Sie im Hotel Popelka angenehme Zeit verbracht haben und
werden sehr froh Sie wiedersehen.

Anonym

jednotlivec, 7.7.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vlidny a snazivy personal

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 26.6.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.6.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10